De vrijdagmiddag-uitzending van RadioEenVandaag verhuist. Voortaan zenden we niet meer uit vanuit Café De Kroon, maar zijn we live te horen vanuit VondelCS, ook in Amsterdam. 

Met vandaag in de uitzending onder meer directeur van het Rijksmuseum Wim Pijbes, stadschroniqueur Auke Kok over het Vondelpark en psychiater Eric Ruhe over de effecten van antidepressiva op je libido.

Wil je net als Madonna op de foto met de wereldberoemde pop-art doll Pandemonia? Kom dan langs!

Ook zijn natuurlijk onze vaste gasten van de partij: sport met Barbara Barend, politiek met Kees Boonman en TrendingVandaag met Lammert de Bruin. Ook is er live-muziek met een optreden van de band Moss.  

VondelCS

Het monumentale pand VondelCS, voorheen bekend als het Nationaal Filmmuseum, is het nieuwe verenigingsgebouw van de AVROTROS. Het ligt prachtig in het Vondelpark in Amsterdam. Vanaf komende vrijdag start hier de wekelijkse live-uitzending van Radio EenVandaag, met interessante gasten, spannende gesprekken en live-muziek. Net als voorheen bent u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelding vooraf is niet nodig.  

Uitzending

De uitzending van Radio EenVandaag duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur en is te horen op Radio 1. Ook op andere doordeweekse dagen is Radio EenVandaag om die tijd te beluisteren.

VondelCS

Vondelpark 3

Amsterdam