Ophef op twitter om een uitspraak van Natasja Froger over twitteraars. In de Telegraaf zegt ze dat ze helemaal niks op heeft met social media. Zo heeft ze zelf bijvoorbeeld geen Facebook en Twitter account. “Ik weet niet eens hoe het werkt,” zegt ze, “en ik wil het ook niet weten.” Dan vertelt ze wat een collega tegen haar zei over Twitter.

“Dat zijn de mensen die ’s morgens een shit and shave doen. Daarna kijken ze op hun bankrekening of hun uitkering is gestort en dan hebben ze hele dag tijd om zich negatief uit te laten over anderen.”

Dat komt haar op veel kritiek te staan. Juist omdat zij in het programma Geen cent te makken deed voorkomen alsof haar hart begaan was met mensen die van een uitkering rond moeten komen.

Ondanks dat ze zelf geen social media accounts heeft, krijgt ze via via wel mee wat er over haar gezegd wordt op social media. Als het over haar man of kinderen gaat wil ze er in de media nog wel eens op reageren, maar de rest laat ze van zich af glijden, zo laat ze weten.