EénVandaag geeft deze zomer ministers de mogelijkheid om voor een dag in de huid van een journalist te kruipen. Zes ministers lopen stage bij EénVandaag. De reportages worden de komende weken elke woensdag uitgezonden. Vorig jaar liepen de fractievoorzitters stage. Minister Verburg doet de aftrap voor deze serie ‘Ministers op zomerstage’. Verder doen mee: minister Vogelaar, minister Plasterk, minister Cramer, minister Klink en minister Verhagen. Lees ook de weblog van Herman Zaalberg over de zomerstage van minister Verburg.

Minister Verburg doet de aftrap voor deze serie ‘Ministers op zomerstage’. Zij gaat op zoek naar het antwoord op de vraag of biobrandstof een belangrijke oorzaak is van de huidige voedselcrisis. Verder doen mee: minister Plasterk, minister Cramer, minister Klink, minister Verhagen en minister Vogelaar. Op zomerstage bij EénVandaag. Dat betekent dat de ministers zelf een onderwerp bedenken, op pad gaan met een camerateam, de vragen stellen, de montage doen en tot slot de voice-over inspreken. Op deze manier kunnen ze kennismaken met het vak, met de mogelijkheden en onmogelijkheden van montages, en een onderwerp voor het voetlicht brengen dat anders misschien nooit wordt belicht.‘Ministers op Zomerstage’Woensdag 9 juli t/m 13 augustusEénVandaag, Nederland 118.15 uur9 juli- Minister Verburg16 juli- Minister Vogelaar23 juli- Minister Plasterk30 juli- Minister Verhagen6 augustus- Minister Klink13 augustus- Minister Cramer

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.