Soms (of vaak) verloopt een date niet helemaal zoals je had gehoopt. Dat ondervond ook een man in Texas die online een afspraakje had gemaakt met een vrouw om samen naar de film te gaan. Hij nam haar mee naar de 3D film Guardians of the Galaxy, Vol. 2. Maar zodra ze binnen waren, zat de vrouw de hele tijd op haar telefoon met emand te appen. En dat schoot deze man in het verkeerde keelgat. 

Hij heeft nu via de politie een claim ingediend voor $17,31, de kosten van de bioscoopticket. In de aangifte is te lezen: 

“Beklaagde zat sinds de start van de film tenminste 10-20 keer op haar telefoon in 15 minuten tijd. Ze las en verzond appjes, hetgeen een directe overtreding is van de bioscoophuisregels.”

Hoewel de schade gering is wil de man toch aangifte doen vanwege het principe. “het was een date from hell” voegt de man er nog aan toe. De vrouw laat anoniem aan een krant weten dat ze aan het appen was met een vriendin die haar hulp nodig had. Of de vrouw de 17 dollar en 31 cent ook moet betalen, is nog niet bekend.