Het lichaam van de verdwenen Marlies van der Kouwe is door de politie op Bonaire gevonden. Marlies lag begraven in dicht struikgewas bij de wijk Ambuana. De politie heeft dat op een persconferentie bekend gemaakt. De Nederlandse apothekersassistente (24) verdween vier weken geleden op het eiland, nadat ze bij haar appartement van haar fiets was getrokken.

Eerder vandaag gingen er al hevige geruchten dat Marlies gevonden zou zijn. Op de radio van Bonaire werd daar al melding van gemaakt. De politie heeft vrijdagavond een stuk terrein op het eiland hermetisch afgesloten en vandaag werd dit terrein onderzocht door medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut. Marlies zou gevonden zijn met speurhonden en prikstokken. Bij haar lichaam werden ook een slipper en haar pinpassen gevonden. De familie van Marlies is volgens misdaadjournalist John van den Heuvel net op de hoogte gesteld.Hoofdverdachte Rayan P., die eerder jaren vastzat voor gijzeling en verkrachting, is volgens De Telegraaf vannacht om twee uur met een militair toestel naar de gevangenis van Curacao overgebracht. P. zelf heeft niet bekend, zeggen bronnen bij de politie.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.