De Amerikaanse top comedian Jerry Lewis overleed afgelopen weekend op 91-jarige leeftijd, maar veel mensen waren verward. Want die dachten dat Rock & Roll legende Jerry lee Lewis was overleden. 

Die verwarring werd nog eens aangewakkerd door verschillende media die de twee legendes ook door elkaar haalden. Zo plaatste de Daily Mail bij het bericht van het overlijden van Jerry Lewis een filmpje van een optreden van Jerry Lee Lewis.

En zelfs CNN meldde het verkeerd in de eerste berichtgeving. Maar Jerry Lee Lewis leeft nog. Volgende maand wordt hij 82, maar hij treedt nog steeds op!

En hoe, zijn zang is misschien niet meer wat het geweest is, maar zijn vingers glijden nog steeds zo snel over de piano als in de jaren vijftig toen hij bij Sun records zijn eerste singles opnam. Zoals hier vorige maand in de B.B. King Club:

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.