Hij gaat sinds twee jaar door het leven als 'Mister Maserati'. Justitie verdenkt hem van het aannemen van steekpenningen bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Maar tot een strafzaak heeft het tot op heden niet geleid. Hubert Möllenkamp, tot twee jaar geleden de baas van woningbouwcorporatie Rochdale, is in onze uitzending voor het eerst uitgebreid aan het woord.

In een interview met verslaggever Sander 't Sas gaat Möllenkamp uitgebreid in op het vooronderzoek dat tegen hem loopt, zijn imago als patser en de beschuldigingen dat hij zichzelf verrijkt zou hebben. Ook zijn vrouw Alberdien komt aan het woord.

Twee jaar geleden kwam Möllenkamp in het nieuws. Hij heeft zich de negatieve media-aandacht enorm aangetrokken. "Ik wilde eigenlijk stoppen met leven", zegt hij. Over de Maserati, die hij zes weken als dienstauto had, zegt hij: "Dat is het domste wat ik ooit gedaan heb!".

Interview Oud-Rochdale baas Möllenkamp

Download

Bekijk hier alvast de promo

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.