Als je van miljoenenvilla’s houdt maar weinig budget hebt dan is er nu toch een kans dat je kunt verhuizen. Want voor slechts 12 euro kun je een villa krijgen ter waarde van 2,6 miljoen euro. Een anonieme Britse zakenman en miljonair heeft namelijk besloten zijn huis in Devon te verloten. Iedereen kan een lot kopen voor 12 euro. En wat krijg je daar dan voor?

Een volledig gemeubileerde villa met vier slaapkamers in Tiverton, Devon. Op een landgoed van 40 vierkante kilometer, compleet met golfbaan, een welness inclusief zwembad, een sportschool en een bejaardenwoning. De tuinman en huishoudster krijg je erbij, die worden een jaar vooruit betaald, en nog twee extraatjes: de Rolls Royce én rijkelijk gevulde wijnkelder krijg je er gratis bij. Bovendien krijgt de winnar 50.000 pond cash, een tractor en een Quad en de voorraad van 600 reserve spaarlampen. 

De eigenaar zegt in Metro dat hij het huis niet te koop wilde zetten, maar wil verloten om ‘wat plezier te hebben’. Twee pond van elk lot zal hij bovendien aan verschillende goede doelen schenken. Hij hoopt voor november volgend jaar 500.000 loten te verkopen. Dat betekent dat hij 6 miljoen euro binnen zal halen. De waarde van alles wordt echter geschat op 3 miljoen, dus dat betekent een mooie winst voor deze zakenman. 

Als je al helemaal lekker bent gemaakt, volgt nu de teleurstelling: om mee te kunnen doen moet je namelijk inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk. Dat is dan weer jammer.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.