Vijanden overal; Zuid, Oost, West en Noord! Maar ook vijanden in cyberspace! Hackers hebben minstens één script van de serie Game of Thrones, en meerdere afleveringen van andere series, gestolen van de computers van HBO.Het script staat online, maar afleveringen van de series Ballers en Room 104 zijn openbaar gemaakt. Het is een grote blamage voor HBO, die al eerder bestolen werden door hackers en extra maatregelen hadden getroffen om dit te voorkomen. 

Op sociale media is het gestolen script van Game of Thrones veel gedeeld, en het gesprek van de dag. Dit tot grote woede van vele fans, want zij willen geen spoilers! 

Grappig detail: mensen tweeten en Facebooken ook valse spoilers. Carice van Houten is dood, bijvoorbeeld. Maar haar karakter Melisandre schijnt nog te leven. Of toch niet?

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.