Radio- en tvzenders die elkaar gewoonlijk fel beconcurreren zetten zich nu gezamenlijk in voor de slachtoffers in Azie. TweeVandaag bezocht de studio van 'radio555' en keek mee met de voorbereidingen op de grote tv-actie van vanavond.

Saamhorigheid en gemoedelijkheid lijken donderdagochtend de sleutelwoorden in Studio 22, het grootste complex op het Hilversumse Mediapark. Het hele gebouw staat donderdag in het teken van de grote landelijke hulpactie voor de slachtoffers van de tsunami. Alle radiozenders hebben de gebruikelijke rivaliteit laten varen.Grote radionamen als Edwin Evers (538), Henk Westbroek (Yorin) en Wout van der Goes (3FM) verzorgen gezamenlijk de uitzendingen van Radio 555, een initiatief om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Samenwerkende Hulp Organisaties (SHO).

Bekijk uitzending live

U kunt de uitzending live terugzien via de onderstaande streams vanaf 20.30 uur:Real smalband.Real breedband.Windows smalband.Windows breedband.

Gezamenlijke actie voor Giro 555

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.