Er is nog altijd geen spoor van de Vleutense broertjes Julian (7) en Ruben (9). Met man en macht wordt gezocht in het Bunderbos in het Limburgse Elsloo en in een kanaal naast het bos. De kinderen zijn maandag voor het laatst gezien. 

Naast politie en marechaussee speuren ook militairen en specialisten met verstand van landschappen naar de jongens. Inmiddels is er ook buitenlandse aandacht voor de zaak. Ook Belgische en Duitse media doen verslag van de zoektocht. Een AMBER-Alert dat dinsdagnacht werd afgegeven, is vanochtend ingetrokken omdat de alarmeringsfase voorbij is.

Vanavond in EenVandaag meer over de vermissing. 

update
clock 09-05-2013 15:39

Politie: Auto van de vader van de vermiste broertjes gezien in Rhenen

De politie kwam vanmiddag met het volgende bericht:

Uit onderzoek is gebleken dat de auto van de 38-jarige vader, de blauwe Hyundai Getz met het kenteken 08-NT-BV, in de nacht van maandag 6 mei op dinsdag 7 mei 2013 rond 01.40 uur op de provinciale weg N233 heeft gereden. Op dat moment reed de auto over de Rijnbrug. Vervolgens is hij vermoedelijk linksaf geslagen de N225 op richting Leersum.

Camerabeelden gezocht

De politie doet vanmiddag zelf onderzoek naar eventuele camerabeelden, maar heeft uw hulp ook nodig. Heeft u bijvoorbeeld, als particulier of bedrijf, een camera gericht op de weg staan? Of heeft u de auto daar zien rijden? Neemt u dan contact op met de politie via 0800-6070.

update
clock 09-05-2013 17:50

Zoektocht Elsloo gestaakt

De twee vermiste broertjes zijn niet gevonden in het Limburgse Bunderbos in Elsloo. De politie heeft de zoektocht daar gestopt. Dat meldde een woordvoerster donderdag aan het einde van de middag.