De Britse verkiezingen waren en zijn natuurlijk het meestbesproken onderwerp op sociale media. Er deden allerlei totaal maffe kandidaten mee aan de verkiezingen. Bijvoorbeeld: Lord Buckethead, Elmo en een reuze visstick, zij gingen allen viraal.

Lord Buckethead deed mee in Maidenhead, het district van premier May, en stond dus naast haar op het podium. Hij is een soort nog pikzwartere versie van Darth Vader uit Starwars met op zijn hoofd een enorme kachelpijp. 249 stemmen kreeg hij slechts, maar onbetaalbaar veel aandacht viel hem ten deel.

Hetzelfde, alhoewel in wat mindere mate, geldt voor een twee meter grote visstick én Elmo uit Sesamstraat.  De visstick, echt een man in een pak als een reuze-visstick, alleen zijn hoofd piept door de krokante korst, stond te glimmen van vreugde voor de Tv-camera’s naast Tim Farron, de leider van de LibDems. Vrijwel niemand die op hem stemde maar wel eeuwige roem.

Tweet van de dag:

Premier Theresa May doet net alsof ze ruim gewonnen heeft, ze gaat samenwerken met de zeer conservatieve Noord-Ierse Unionisten en ze is voor de vossenjacht, vandaar bovenstaande tweet.