Wim Schulting woonde in de plaats Ocean Springs, ten oosten van Biloxi. Zijn woning stond zeven meter boven de zeespiegel, dus maakte hij zich weinig zorgen over de orkaan. Maar het huis is verdwenen, hij is alles kwijt.

Wim Schulting was zelf gevlucht voor de orkaan, maar had nooit gedacht zijn woning te verliezen. Het gebouw heeft de harde wind en de metershoge golven niet doorstaan. Verslaggever Willem Jan Bloem is ter plaatse en maakte een verslag.

De rust in New Orleans lijkt inmiddels langzaam terug te keren. Politie en justitie melden dat ze hun werk weer op hebben kunnen pakken. Het officiële dodental is opgelopen tot 424, maar nog lang niet alle doden zijn geborgen. Toch zal het gevreesde aantal van 10000 niet bereikt worden. Bush is zondagavond in New Orleans aangekomen voor zijn derde bezoek aan het rampgebied.

Alles kwijt

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.