Waar rappers van de east coast en west coast elkaar vroeger nog weleens neerschoten, vinden ruzies in de muziekwereld tegenwoordig vooral plaats op social media. Zanger Chris Brown en rapper Soulja Boy gaan daar verandering in brengen. Zij hebben besloten hun al maandenlang durende social media fittie uit te vechten in een echte boksring. 

Het wordt niet zomaar een gevecht, maar een groots televisie spektakel waar de grootste legendes aan mee gaan werken. Zo heeft Chris Brown inmiddels de hulp ingeschakeld van niemand minder dan bokslegende Mike Tyson. Die traint Chris Brown niet alleen om Soulja helemaal de pan in te hakken, maar hij staat hem ook nog eens bij in een speciale rap die hij gisteren heeft opgenomen.

Chris Brown gaat hier nog een refrein bij zingen en dan komt het nummer waarschijnlijk deze week nog uit. De wedstrijd zou eerst in Las Vegas plaatsvinden, maar is nu verplaatst naar Dubai, omdat in de VS te strenge regels gelden voor zulke gevechten. Zo zouden beide artiesten bijvoorbeeld niet door de strenge drugstesten komen, is de verwachting. Beide deelnemers willen overigens dat de opbrengsten van de bokswedstrijd naar het goede doel gaan.