Een paar weken geleden was ze nog trending. Maar nu is ze al meer dan een maand spoorloos. Wie heeft de vloekende oma van de Albert Cuyp markt in Amsterdam gezien? Dat vraagt documentairemaker Daniel van Duijn zich af. Hij makat een documentaire over de mopperende Bep maar heeft haar al een paar weken niet meer gezien en maakt zich zorgen. 

Een video van Bep werd enkele weken geleden veel gedeeld omdat ze nogal tekeer ging tegen iedereen die op haar pad kwam. Vooral aan mensen die haar filmden met hun telefoon had ze een hekel.

Bep is te herkennen aan de opvallende blauwe regenjas die ze vrijwel altijd draagt. Ze loopt ietwat voorovergebogen, vaak van de Albert Cuyp naar de Kalverstraat. Onderweg wijst ze passanten op straat op typische wijze op hun gebrek aan opvoeding. 'Het zal je berouwen! En je zal het weten, smeerpijp die je bent!'

Een rondgang langs de marktkooplui stemde Daniel weing hoopvol. 'Ik ben bang dat ze is overleden, dat kan bijna niet anders', zegt een koopman tegen de Telegraaf.