Een slechte dag voor de NS vandaag. Klagende reizigers op social media over niet rijdende treinen. Hilarische reisverslagen van mensen die vast zaten in een trein. 

En er werd een foto veel gedeeld van een NS informatiebord waarop het vervoersbedrijf reizigers adviseert vooral niet met de trein te reizen. De foto kwam, doordat hij zoveel getwitterd werd, zelfs op nieuwssites terecht. Alleen blijkt het geen foto van vandaag te zijn, maar uit 2009.

Desondanks vinden veel mensen het het beste advies van de NS ooit:

Super Bowl

Het grootste ééndaagse sportevenement ter wereld werd gisteravond weer gehouden: De Super Bowl. En uiteraard werd dat breed uitgemeten op Social Media. Het was gisteravond zelfs de meest betwitterde Super Bowl ooit. Er werden maar liefst 28,4 miljoen tweets verstuurd over de wedstrijd. 

En er was nog een record, de reclameblokken tijdens de Super Bowl waren de duurste ooit. Adverteerders moesten 4,5 miljoen dollar neerleggen voor 30 seconden reclamezendtijd. Maar daar krijg je dan wel een publiek voor van 100 miljoen mensen die net zo geïnteresseerd zijn in de reclameblokken als in de wedstrijd, wordt gezegd.

Iedereen raakte echter depressief na afloop van de eerste helft  door de reclamespot van verzekeringsmaatschappij Nationwide. Een schattig jongetje vertelt over zijn toekomstdromen die hij niet waar kan maken omdat hij.... dood is gereden

Ook een reclame van Fiat waarbij een viagra pil in een benzinetank van een Fiat 500 belandt waardoor hij groter wordt, deed veel stof opwaaien

Maar gelukkig kwam na de reclame toch de beroemde 'Halftime show' dit jaar met met Katy Perry, Lenny Kravitz en Missy Elliot. 

Wacht, wíe? Missy Elliot? Sommigen hadden geen idee wie dat is. Haar laatste hit is dan ook van 10 jaar geleden en sindsdien heeft ene hele generatie niets meer van haar gehoord

Oh ja, voordat we vergeten waar het eigenlijk om ging: De New Engeland Patriots wonnen trouwens de Super Bowl van Seattle Seahawks met 28-24.

Politie: twitter ons niet

Een opvallende oproep van de politie in Alphen aan den Rijn vanochtend op Twitter. Zij twitterden: 

Ze vergeten alleen degene die de melding vannacht deed (Edith van Zeijl / @beppie0304) even persoonlijk te bedanken en te waarschuwen. Zij zag terwijl ze bij iemand aan het waken was vanuit het raam een verdacht persoon bij een winkel.

Omdat ze aan het waken was, kon ze niet bellen en besloot ze het te twitteren. Alleen niemand die het dus las. Veel twitteraars vinden dat maar ouderwets. En Edith laat ook weten voortaan dan maar niks meer te melden. "Ik meld niks meer aan ze zat te waken kon niet bellen ja succes met alle inbreken chapeau".