'The Fresh Prince of Bel Air', gespeeld door Will Smith, werd in de gelijknamige serie door zijn bezorgde moeder naar het ultrakeurige Bel Air gestuurd. Dit om hem daar te behoeden voor allerlei grootstedelijk kwaad. Bel Air dus: een wijk in West LA, waar de allerrijksten en beroemdsten hun huizen hebben. Daar moet het wel keurig zijn, toch?

Comédienne Kathy Griffin is een van de inwoners van de wijk, en dat geldt vanzelfsprekend ook voor haar buurman, de bekende duurzame projectontwikkelaar Randy Mezger. Hij blijk in zijn eigen milieu hij niet zo vriendelijk, wat te horen is in geluidsopnames die de beveiligingcamera’s van zijn buren namen, Kathy Griffin en haar vriend Randy Bick.

Ter verduidelijking: in bovenstaande video scheldt hij de vriend van Griffin uit met: ‘je zit vast aan een kale lesbo’. Erg ongevoelig, want Griffin schoor haar hoofd kaal omdat haar zus Joyce vorige week donderdag overleed aan kanker. 

Een omvangrijke haat-campagne richting Randy Mezger komt inmiddels al aardig op gang: ‘Koop geen huis bij deze man!’

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.