Iedere maandag bespreken we het laatste sportnieuws met Mart Smeets. Natuurlijk aandacht voor het verlies van de handbalvrouwen in de WK-finale en de schorsing van Sepp Blatter en Michel Platini.

Aan de WK-finale van de Nederlandse handbalvrouwen ging een geweldig toernooi vooraf waarin het Nederlandse team verassend goed speelde. Hieronder een memorabel moment uit de wedstrijd tegen Polen wanneer keepster Tess Wester scoort. 

Ook aandacht voor Ajax speler Kenny Tete die zich binnenkort voor de rechter moet verantwoorden wegens een vechtpartij bij een coffeeshop in Amsterdam. En PSV spelers Maxime Lestienne en Jeroen Zoet. Zij werden in de nacht van zaterdag op zondag door de politie opgepakt. Lestienne wegens een vechtpartij en Zoet omdat hij zich bemoeide met het aanhouden van Lestienne. De twee zijn er met een boete vanaf gekomen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.