Komende zondag is het weer zover: de 90e uitreiking van de Oscars. En de organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld het vullen van de goodiebags. En dat gaat in Hollywood net even anders dan bij, laten we zeggen, de premiere van een Nederlandse musical. Want de goodiebag voor genomineerden van The Academy Awards is maar liefst 100.000 dollar waard.

Wat zit er dan allemaal in? Nou, hou je vast, Time Magazine heeft het weten te achterhalen. Genomineerden krijgen volledig verzorgde vakanties naar Griekenland, Zanzibar, Hawaii en Tanzania, een diamanten ketting en een gratis DNA test waarmee je niet alleen je afkomst maar ook eventuele erfelijke ziektes en aandoeningen op kunt sporen. Verder zitten er trainingprogramma’s in met een eigen personal trainer, afvalmiddelen en een tandvlees verjongingsbehandeling bij een tandarts. 

De goodiebag wordt al 16 jaar verzorgd door Distinctive Assets, een marketingbureau in Los Angeles. Overgens krijgen niet alle genomineerden de goodiebag, hij is alleen voor genomineerde acteurs en actrices en filmregisseurs.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.