Wie zou jij meenemen naar een onbewoond eiland? Je kunt nu namelijk je eigen tropische onbewoonde eiland kopen, en het mooie is: het ligt gewoon in het Koninkrijk der Nederlanden. Op 50 meter van de kustlijn van Curaçao, in het 'Spaanse Water' om precies te zijn, ligt het eiland Isa di Yerba en dat staat nu te koop.

Het is zo’n drie hectare groot en is het laatste onbewoonde eiland van het Nederlands Koninkrijk waar nog op gebouwd mag worden. Je kunt er dus een privéwoning of een hotelletje bouwen. Of wat villa’s, want de grootte van Isla di Yerba is goed voor zo’n tien villa’s.

Tot voor kort was dit tropische gebied nog in handen van een investeringsmaatschappij, maar hun plannen om op het eiland te bouwen zijn gestrand, schrijft Glamour. Hoeveel het eiland moet kosten is niet bekend, maar een koopje zal het niet zijn. De prijs is op aanvraag, maar dan heb je wel je eigen Nederlandse privé-eiland!

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.