De ster van Ken Bone is nog steeds rijzende. De zwevende kiezer, die in een rode trui een vraag mocht stellen bij het presidentiële debat, is 100.000 dollar aangeboden. Niet om reclame te maken voor één van de presidentskandidaten, maar om seks te hebben voor de webcam van een pornosite.

De site CamSoda deed het opmerkelijke voorstel en hoopt dat Ken live voor de camera zijn rode trui uit wil trekken en zich een uur lang wil vermaken met enkele webcamgirls. ‘Tijdens het debat hield je de adem van de wereld vast met jouw vraag over energie, je rode trui en, om eerlijk te zijn, met te zijn wie je bent’, schrijft de directeur van de website aan Bone.

Naast de 100.000 dollar biedt het bedrijf hem ook 25 wegwerpcamera’s aan, waarmee Bone zich na het debat onsterfelijk maakte door meteen op te staan en er foto’s mee te nemen. 

Het is onduidelijk of de getrouwde Bone, ook nog vader van een kind, op het aanbod zal ingaan.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.