Paul Vugts over een jaar vol bedreigingen * Meldpunt voor militairen ziek door burnpits * Nieuwstrend: gelekt klimaatakoord * Problemen met de richtlijn euthanasie

Paul Vugts over een jaar vol bedreigingen. Terugblik op het jaar 2018 met.... Paul Vugts. Criminelen zetten een prijs op het hoofd van deze misdaadjournalist. * Meldpunt voor militairen ziek door burnpits. Hebben zogeheten burnpits ertoe geleid dat Nederlandse militairen ziek zijn geworden? In deze burnpits werd al het afval, waaronder plastic, ziekenhuisafval, munitie en nog veel meer verbrand met benzine en kerosine. Een nieuw meldpunt inventariseert nu om hoeveel zieke militairen het gaat. * Nieuwstrend: gelekt klimaatakoord. Vandaag lekten wat plannen uit het klimaatakkoord uit. Verschillende milieuclubs die mee onderhandelden kunnen zich niet vinden in het uitkomst van dat overleg. * Problemen met de richtlijn euthanasie. De Nederlandse richtlijn euthanasie is niet waterdicht. Fouten bij het uitvoeren van euthanasie zijn niet uit te sluiten. Het gevolg kan pijnlijk zijn, in plaats van zacht. Mensen uit het veld vinden dat de richtlijnen uit 2012 herzien moeten worden.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.