Afgelopen nacht werden de Billboard Music Awards uitgereikt in Las Vegas. EnCher, die zaterdag 71 werd, stal daar de show

In een strakke bodysuit danste ze haar pasjes en zong ze haar hits ‘Believe’ en ‘If I Could Turn Back Time’. Daarna nam ze een ‘Icon’ award in ontvangst.

Kim Kardashian postte het hele weekend al ladingen foto’s op Instagram van ‘modeicoon’ Cher, duidelijk een voorbeeld en inspiratie voor haar. En zelfs Céline Dion stond bij de Billboard Music Awards backstage met bewondering naar haar te kijken en mee te zingen met ‘Believe’, een filmpje daarvan wordt veel gedeeld.

 

Daarna moest zij zelf op, en zij verpletterde de zaal opnieuw, met een live vertolking van haar hit ‘My Heart Will go On’. Dit jaar is het exact 20 jaar geleden dat de film ‘Titanic’ uitkwam en zij met dit nummer de hitlijsten bestormde. Aan het eind van het optreden kreeg ze van alle mede popsterren een staande ovatie, waar ze duidelijk door aangedaan was.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.