Het debat over het regeerakkoord houdt ook op social media de gemoederen flink bezig. Het fragment van het debat waarin Mark Rutte en Geert Wilders het met elkaar aan de stok krijgen wordt ontzettend veel gedeeld. Rutte zei dat Geert Wilders net een vrouw is die eigenlijk helemaal niet bemind wil worden en zich dus dus maar zo onaantrekkelijk mogelijk voordoet. Waarop Wilders aangaf: "We weten niet eens of u ooit een vrouw hebt gehad."

Er zijn genoeg mensen die het grappig vinden, maar toch ergeren veel mensen zich ook groen en geel. Een greep uit de reacties: niveautje hoor, en wat een treurnis.

Een tweet die veel retweets kreeg is die van Liesbeth van Tongeren, van Groenlinks. Ze twittert: Rutte en Wilders laten even zien wat in Nederland normaal is. Seksitische, platte, zogenaamde humor in de Tweede Kamer.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.