Een schone lei voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat alleen al was reden genoeg voor het kabinet om niet aan te blijven na het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire. Dat zegt politiek commentator Joost Vullings in StemTV.

In de vierde aflevering van StemTV bespreken Splinter Chabot, Joost Vullings, Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen het aftreden van het kabinet. Hoe kwam het zover en hoe gaat het nu richting de Tweede Kamerverkiezingen? Verder de vraag wie Lodewijk Asscher moet opvolgen bij de PvdA. Een extra lange aflevering dit keer vanuit Nieuwspoort.

StemTV aflevering 4
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.