Als je vindt dat jouw koffiezaak teveel rekent voor je bakkie troost, wees gerust… het kan altijd erger

In New York is nu het duurste kopje koffie van de VS te koop. Voor 18 dollar krijg je in de zaak in Brooklyn een heel speciale koffie, gemaakt met een heel duur koffiezetapparaat (van 7000 dollar) waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom en een speciale vacuümtechniek.  Het resultaat zou heerlijk moeten zijn, maar dat mag dan ook wel voor dat geld. Overigens zet People Magazine op hun site vandaag meer dure lekkernijen op een rijtje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje popcorn van 250 dollar? Daarvoor krijg je dan wel popcorn bedekt met een laagje caramel en 23 karaats goudvlokken. En als je écht niet meer weet wat je met je geld moet, dan kun je naar Dubai. Daar verkopen ze een cupcake van 1007 dollar. Die is gemaakt met Ugandese vanillebonen, Italiaanse chocolade en in goud gedoopte aardbeien en eveneens bestrooid met 23 karaakts goud.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.