Al de hele dag gaan er geruchten en verhalen over de dood gevonden zakenman. Op sociale media wist men allang wat nu de NOS en andere omroepen bevestigen: Everink is vandaag dood aangetroffen in zijn woning. 

De zakenman is bekend vanwege het feit dat hij in de Amsterdam Arena verschrikkelijk mishandeld werd door Badr Hari. Hij voelde zich ernstig bedreigd door mensen rond Badr Hari, of tenminste fans van de vechtsporter.

Hij durfde zijn huis niet meer uit zonder beveiliging en was het liefst op reis, ook vanwege de dagelijkse scheldpartijen van jonge boze ventjes met roots in Noord Afrika, die hem nariepen dat hij de carrière van hun held kapot heeft gemaakt.

Voor wat het waard is, of er een verband is met die bedreigingen en zijn dood moet worden uitgezocht, maar op twitter en Facebook is een hoop interessants te lezen, voor de true crime liefhebber. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.