Maar liefst 67 procent wil dat Nederland volgend jaar niet meer meedoet aan het Eurovisie Songfestival. Dit blijkt uit een vandaag gehouden onderzoek van EénVandaag onder ruim 10.000 mensen.

Volgens driekwart van de deelnemers heeft het voor Nederland geen zin om mee te doen omdat de Oost-Europese landen elkaar de punten toespelen, Als we toch meedoen moet er minder geld aan uitgegeven worden. Het optreden van de Toppers gisteren wordt wisselend gewaardeerd.

Het optreden van de Toppers gisteren wordt wisselend gewaardeerd. Bijna de helft (44 procent) vindt dat het liedje ‘Shine’ een plaats in de finale verdient. De andere helft (41 procent) vindt het terecht dat de Toppers in de halve finale gestrand zijn.

Volgens driekwart van de deelnemers heeft het voor Nederland geen zin om mee te doen omdat de Oost-Europese landen elkaar de punten toespelen, Als we toch meedoen moet er minder geld aan uitgegeven worden.

Ilse en Lisa

Wie moet Nederland volgend jaar vertegenwoordigen? Ilse de Lange en Lisa van de X Factor zijn favoriet. Ook Jan Smit, Anouk en Frans Bauer worden veel genoemd.

Klik hier voor de volledige uitslag.