Talkshowhost James Corden is bekend van zijn filmpjes waarin hij met een ster in de auto zit en samen liedjes zingt, terwijl hij ze tussendoor interviewt. Gisteren reed hij rond met Adele en dat filmpje wordt volop gedeeld op YouTube.

Adele vertelt hoe ze met kerst dronken in een restaurant mensen lastig viel, ze zingt een liedje mee van de Spice Girls, ze vertelt waar ze vroeger fan van was en…. Ze kan rappen! Adele rapt probleemloos het hele nummer “Monster” van Nicky Minaj mee. 

iPhone dimt binnenkort automatisch licht zodat je beter slaapt

Het is bekend dat het blauwe licht van bijvoorbeeld TV’s, maar vooral van laptops en smartphones je uit je slaap kunnen houden. Door het blauwe licht stopt je lichaam namelijk met het aanmaken van melatonine, de stof die je nodig hebt om te slapen.

Omdat er steeds meer mensen zijn die slaapproblemen hebben doordat ze voor het slapen gaan bijvoorbeeld nog hun telefoon checken, komt Apple nu met een handreiking. Als je de nieuwste update voor het besturingssysteem van de iPhone downloadt, iOS 9.3, dan krijg je er een nieuwe functie bij: de Night Shift. Als je deze functie aanzet zal het automatisch na zonsondergang het licht van je scherm dimmen, zodat je niet meer in fel blauw schijnend licht zit als je ’s nachts bijvoorbeeld je Facebook checkt. Hiervoor wordt je klok en geolocatie gebruikt.

Uiteraard blijft het beter om vlak voor het slapen gaan helemaal niet meer op je telefoon te kijken.

El Chapo kende Sean Penn helemaal niet

Het was groot in het nieuws afgelopen weekend: de Mexicaanse drugsbaron El Chapo is opgepakt en het interview van acteur Sean Penn had de opsporingsdiensten flink op weg geholpen. Nooit liet El Chapo zich interviewen, maar voor Sean Penn maakte hij graag een uitzondering.

Vandaag blijkt alleen dat het El Chapo helemaal niet om Sean Penn ging. Sterker nog, hij kende de acteur helemaal niet schrijven verschillende media nu. ‘Hoe heet die acteur ook alweer?’, zei hij in een afgetapt telefoongesprek. Het ging hem helemaal niet om Penn maar om de Mexicaanse TV-actrice Kate del Castillo, die voor het interview tussen El Chapo en Sean Penn bemiddelde.

Inmiddels laat de advocaat van El Chapo weten dat Sean Penn gelogen heeft. De drugsbaron zou volgens de acteur tegen hem gezegd hebben dat hij ’s werelds belangrijkse drugshandelaar is, maar volgens de advocaat is daar niets van waar. Hij wil Penn nu oproepen als getuige.

Overigens zijn de overhemden die El Chapo aan heeft in de interviewvideo niet aan te slepen. De ontwerper zegt dat de vraag zo groot is dat ze zijn uitverkocht.  

Friends terug op TV voor een reünie

Fans wachten er al jaren op: een terugkeer van de populaire televisieserie Friends. Sinds het einde van de serie in 2004, zijn de zes acteurs en actrices nooit meer allemaal bij elkaar geweest op TV. Maar daar gaat volgende maand verandering in komen! Er is vandaag namelijk een twee uur durende Friends special aangekondigd waarin alle hoofdpersonages te zien zullen zijn.

De uitzending is een eerbetoon aan de Sitcom director James Burrows van de NBC, die onlangs zijn 1.000ste programma regisseerde en ook verantwoordelijk was voor de regie van Friends. Of de special een echte nieuwe aflevering zal bevatten van de serie of alleen maar interviews zullen zijn, is niet bekend. Het programma zal namelijk ook over andere programma’s gaan die Burrows regisseerde, zoals Frasier en Cheers.

In het verleden bleek het dus al lastig te zijn om alle zes in één ruimte bij elkaar te krijgen en of dat dit keer wel gaat lukken is ook nog niet zeker. Maar de fans op sociale media zijn hoopvol gestemd!