Zo hoor je jaren niks over hem en zo is hij ineens weer trending topic op social media. Bill Cosby houdt de gemoederen bezig vanwege vermeend seksueel misbruik van jonge vrouwen. 

Voormalig topmodel Janice Dickinson heeft gisteren nieuwe beschuldigingen van misbruik geuit tegen Bill Cosby. De Amerikaanse acteur zou haar in 1982 verkracht hebben in haar hotelkamer. 

In een interview gisteravond met de Amerikaanse talkshow ‘Entertainment Tonight’ vertelt Dicksinon over haar ontmoeting met de intussen 77-jarige komiek in het begin van de jaren '80. Cosby zou haar na een diner op haar hotelkamer een pilletje tegen buikpijn hebben gegeven. 'De volgende ochtend werd ik wakker zonder pyama, en met de herinnering dat ik - voor ik flauwviel - seksueel werd aangevallen door die man', zegt ze in het interview.

Dickinson is de zoveelste vrouw die Cosby beschuldigt van seksueel misbruik. Een journaliste beweerde afgelopen zondag dat Cosby haar in 1969 toen ze 19 was, had verkracht. En eerder had een nu 58-jarige actrice het komische talent al omschreven als ‘seksdelinquent’.

De beschuldigingen begonnen in 2004 toen Andrea Constand hem voor het eerst beschuldigde van seksueel misbruik. Cosby zelf heeft altijd alles ontkend en hult zich nu in stilzwijgen. Het enige dat zijn advocaat laat weten is: 'De voorbije weken zijn er weer oude, lasterlijke beschuldigen tegen Mr. Cosby opgedoken. Het is niet omdat ze herhaald worden, dat ze waar zijn.'

De 77-jarige Cosby zou eerder deze week te gast zijn in de talkshow van David Letterman, en ook een interview met Queen Latifah doen. Beide interviews werden afgelast. En Netflix kondigde vanmorgen aan dat de uitzending van een nieuwe comedy-serie (‘Bill Cosby 77’) uitgesteld zal worden. Die had eigenlijk op 28 november moeten beginnen.

Hotel geeft boete na geven slechte recensie

Weleens een slechte recensie geschreven op een website als Tripadvisor over een hotel? Pas dan goed op, want het kan je een fikse boete opleveren. Dat ondervonden Tony en Jan Jenkinson die een recensie achterlieten voor het Broadway hotel in Blackpool. 

Een 'vuil, stinkend krot', vonden ze het. 

'Het was echt een goor, smerig, stinkend krot dat werd bestierd door een stel muppets. De douche was zo vies dat mijn vrouw er niet haar haar wilde wassen. Het behang zat los, de ketel deed het niet en er was helemaal geen water in de badkamer.' Ook het ontbijt beviel niet. 'De spek was niet doorbakken.'

Maar nadat ze dat op reiswebsite Tripadvisor hadden laten weten, kregen ze van het hotel een boete van 100 Britse pond, ongeveer 125 euro, opgelegd.

Het hotel liet het stel daarbij weten dat het beleid is om gasten die een slechte recensie schrijven te beboeten. In een document waarin de regels van het hotel uit de doeken worden gedaan, staat inderdaad dat gasten beboet kunnen worden om wat ze op internet schrijven: 'Ondanks het feit dat terugkerende klanten en stellen ons hotel goed vinden, vinden uw vrienden en familie dat misschien niet. Voor elke negatieve recensie die op welke website dan ook wordt geplaatst, zal het groepshoofd worden beboet tot maximaal honderd pond per recensie.'

Met dergelijke huisregels overtreedt het hotel mogelijk handelsafspraken. De Britse consumentenautoriteit onderzoekt daarom nu de zaak.

Knight Rider voorspelde de toekomst

De serie Knightrider, met David Hasselhof als Michael Knight, blijkt de toekomst uiterst nauwkeurig te hebben voorspeld. BBC heeft 6 zaken op een rijtje gezet waarbij de schrijvers van de Knightrider helemaal gelijk hebben gekregen. Een paar juist voorspelde zaken op een rijtje, die toen nog toekomstmuziek waren, maar inmiddels gerealiseerd:

1. Zelfsturende en botsing vermijdende auto's

Zit inmiddels op vele auto's en vanaf 2015 moeten Europese auto's dit zelfs allemaal verplicht hebben van de EU

2. De X-ray equaliser voorop KITT, die X-Ray en infrarood beelden doorgaf aan de bestuurder

Dure merken als Mercedes maken inmiddels al gebruik van infra-rood om de bestuurder beter in het donker te laten zien

3. KITT was de allereerste Hydrogen hybride auto! 

Reed zowel op stroom als op benzine en was daarmee zijn tijd ver vooruit.

Kijk voor de overige 3 hier

Scooter Frits Huffnagel gestolen

De scooter van oud-VVD-Kamerlid Frits Huffnagel is gestolen. Hij twitterde vanmiddag een oproep in de hoop hem nog terug te vinden. En wij willen hem graag helpen: 

Schrale troost is dat hij net de enige is die dit overkomt. In Amsterdam worden jaarlijks zo'n 2400 scooters gestolen.