Richelle Laurijsen overleed acht jaar geleden, het 16-jarige meisje had kanker. Tijdens haar ziekte ergerde ze zich aan mensen die met kanker schelden. Omdat ze zelf wist dat ze dood zou gaan aan de ziekte, had ze het idee dat je iemand dood wenst door op die manier te schelden. Uit irritatie startte ze de actie 'Kanker verziekt je taal', en richtte ze de stichting 'Rilax' op. Na Richelle's overlijden zet onder andere haar vader Menno de strijd voort.

Stickers, posters en ander materiaal werd door Richelle verstuurd naar scholen en sportverenigingen. Na acht jaar verzwakt de aandacht voor haar actie. Richelle kwam veel in de media met haar verhaal, en na een media-optreden werd de vraag naar posters en buttons weer veel groter. Nu komt er hier en daar wel een aanvraag, maar de energie is er niet echt meer. De ouders van Richelle willen dat de actie, het levenswerk van hun enige dochter, doorgezet wordt, maar zelf hebben zij naast hun werk niet heel veel tijd om het werk voor te zetten. 

Stoppen is iets waar Menno Laurijsen niet aan moet denken. "Dat voelt toch of we de belofte aan onze overleden dochter verbreken." Ze hopen dat stichting 'Rilax' onderdak kan vinden bij een grotere organisatie als KIKA of KWF.