In de zoektocht naar Anne Faber concentreert de recherche zich sinds vanmorgen op een locatie in Zeewolde. De politie zou aanwijzingen hebben dat het lichaam van Anne Faber bij het Nulderpad in Horsterwold ligt, het gebied is afgezet. 

Er zou nog geen lichaam zijn gevonden maar de politie bevestigt dat er sterke vermoedens zijn dat het lichaam van Anne in het gebied ligt. 

Forensisch onderzoek

Forensisch rechercheurs zijn samen met de Nationaal Forensisch Instituut de lokatie aan het onderzoeken. Omdat elk spoor veilig gesteld moet worden kan het nog even duren voordat er uitsluitsel is over de mogelijke vondst van het lichaam van Anne Faber. Bernhard Jens van de politie Midden-Nederland kan geen uitspraken doen over hoe deze specifieke zoekplaats in het vizier is gekomen. 

Schouwarts

Er zou op de zoekplaats een auto gearriveerd zijn van een schouwarts:

Verdachte wordt morgen voorgeleid

Het Openbaar Ministerie meldt vandaag dat de 27-jarige verdachte die maandag 9 oktober is aangehouden in het onderzoek naar de vermissing van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht, morgen wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van betrokkenheid bij haar vermissing.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.