Een verwarrende dag voor het personeel van V&D vandaag. De winkels bleven dicht, maar binnen werd wel hard gewerkt. Want de winkels moeten zo goed en kwaad als het gaat toch voorbereid worden op een eventuele sluiting. En dat betekent tellen en verswaren inpakken terwijl je niet weet of je over een paar dagen nog een baan hebt. 

We spreken over de situatie bij V&D met Martijn den Heijer van vakbond CNV. Wat kunnen de personeelsleden van V&D verwachten de komende dagen? En wat is er gebeurd bij de V&D?

Verslaggever Joris Kreugel was vandaag bij Joke van Dijk, medewerkster van de V&D in Apeldoorn en sprak met haar over de onzekerheid.

Voelt u zich door uw koopgedrag verantwoordelijk voor de belabberde situatie waarin de V&D is terechtgekomen? Op Radio EenVandaag kijken we elke dag naar het gesprek van de dag. TrendingVandaag-redacteur Lammert de Bruin bespreekt de reacties van luisteraars. Wil je ook reageren? Twitter hierover mee met @Lammert en #EenVandaag of laat je reactie achter via onderstaand formulier.