Een 27-jarige medewerker van kinderopvangorganisatie Partou is opgepakt voor ontucht met twee kleine kinderen op een opvang in De Bilt. Dat heeft het Openbaar Ministerie woensdagavond bekend gemaakt.

Twee zusjes, van wie de leeftijd niet bekend is gemaakt, zouden samen seksuele handelingen hebben moeten verrichten bij de medewerker. Dat zou vorige week zijn gebeurd. De ouders deden aangifte nadat de meisjes erover hadden verteld.

Het hofnarretje

In de grote Amsterdamse zedenzaak in december 2010 was Amerikaans onderzoek de aanleiding voor de arrestatie van hoofdverdachte Robert M. Hij was werkzaam op het Hofnarretje en Jenno’s knuffelparadijs in Amsterdam.

Advocaat Richard Korver stond de meeste ouders bij in die omvangrijke zedenzaak en blikt terug bij Radio EenVandaag.

'Zelf reed ik uren over de A10'

"De worsteling die de ouders doormaakte, blijft mij voor altijd bij", vertelt Korver. "De slachtoffertjes konden zelf natuurlijk niet praten dus ouders moesten afwegen of ze dat in de toekomst gingen vertellen." 

Zelf worstelde Korver ook met de 2 miljard pagina's aan materiaal die er in deze zaak waren. "Na het bekijken van die beelden heb ik uren lang rondjes gereden op de A10 om het allemaal van mijn netvlies te krijgen. Met collega's, waarmee ik aan deze zaak werkte, praatte ik veelvuldig over de impact. Met mijn naasten deed ik dat bewust niet, want ik heb natuurlijk beroepsgeheim."

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.