De dak- en thuislozen van Den Bosch willen niet langer als overlast beschouwd worden maar als filmsterren. Geen zielige gevallen maar mensen met ambities. Ze maakten een film over een beroemde Nederlander die zelf ook bijna dakloos was geweest: Rembrandt. Gisteravond was de première en EénVandaag volgde de acteurs op de rode loper.

Het project wordt georganiseerd door het inloopschip een opvang voor dak- en thuislozen. De DVD van de Bossche daklozenfilm 'De Nachtwacht' is voor 5 Euro te bestellen via roso@modenbosch.nl. U steunt hiermee een toekomstig project van de daklozenopvang Het Inloopschip in 's-Hertogenbosch.Ook kunt u boeken voor een vertoning in uw organisatie of bedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht bij Roland van Son: 073-6804090. Eventuele giften kunt u storten op banknr. 62.13.03.666 t.n.v. St. Maatschappelijke Opvang onder vermelding van 'De Nachtwacht'.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.