Houten planken, badkamertegels, grote bladeren…. Je eten in een restaurant komt steeds minder vaak op een gewoon bord. In Melbourne, Australië is de nieuwste trend nu eten dat geserveerd wordt in een eierdoos.
De verschillende eiervakjes blijken ideaal om aparte bijgerechten als groente in te stoppen. En, extra handig, je kunt de doos dichtklappen en meenemen. Bijvoorbeeld als je het niet op kunt en de rest voor thuis mee wilt nemen.
Best handig misschien, maar sommige mensen willen toch écht liever een gewoon bord. En toegegeven, het loopt soms echt uit de hand. Buzzfeed zette de raarste serveermanieren van restaurants op een rijtje. Wat dacht je van een hamburger geserveerd op een weegschaal zodat je precies weet hoeveel gram je naar binnen werkt? Champignons geserveerd op een tuinschep, een sandwich in een wastafel en last but not least, kroketten in een schoen….
Sommige restaurants hebben liever een bord voor de kop dan dat ze het op tafel zetten.
Vragen? Stel ze!
Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.