"Ik ben Yvonne Aarts, 31 jaar. Na mijn bachelor Sociologie en master Marketing was ik klaar om te wereld te veroveren. Ik had namelijk nooit iets anders gehoord dan dat die aan mijn voeten zou liggen.
Dus daar ging ik, hop 'het beste sales traineeship van Nederland' in. Wat een tegenvaller! Ik dacht alleen maar 'Wat doe ik hier? 'Waarom gaat het nergens over behalve geld verdienen?'. Als rasechte millenial wilde ik impact maken en de wereld verbeteren. Maar ik zag in alle bedrijven waar ik heb gewerkt echt geen mogelijkheid om dat te doen.

Dus er zat maar één ding op: het zelf gaan doen. Ik ben een fairly made tassenlabel gestart: BAGOA, waarmee ik mensen in India help om een bestaan om te bouwen door het maken van tassen. Daarnaast ben ik momenteel bezig met een start-up, Business Monks. Hiermee ontwikkelen we een burn-out preventietool."

Ontmoet ook onze andere millennials

Over de serie Millennials

Ze zijn tussen 1980 en 2000 geboren: millennials. Door de oudere generatie babyboomers bestempeld als lui, egoistisch en verwend. Millennials worden zelfs 'generatie genaaid' genoemd. Maar ervaren zij dat zelf ook zo? Is er nog pensioen aan het einde van een tijdperk vol flexcontracten? En hoe moeilijk is het voor millennials om te sparen? EenVandaag spreekt met de generatie die opgroeide met de Nintento, de Rubiks kubus en Flippo's. We hebben het met de millennials over geld, werk, het sociale leven en de toekomst.