De VVD, of eigenlijk premier Rutte, presenteerde vanochtend op het Centraal Station in Den Haag het VVD-verkiezingsprogramma ZEKER NEDERLAND

Vruchten plukken, beschermen en versterken, bouwen op stevige basis. En: Nederland is geen cafetaria, land van koppige optimisten en doorzetten. Het zijn de kernwoorden van het betoog van de premier. Hij noemt het 'De volgende stap: mijn ambitie, mijn plan'. Het is geen visie zegt hij nadrukkelijk, want visie is voor hem vanuit een leunstoel kijken naar de toekomst.

Verslaggever Liesbeth Witteman was de presentatie en vroeg premier Rutte naar de plek van Nederland binnen de Europese Unie. VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Radio EenVandaag en geeft vanuit Friesland zijn mening. En hoe zag de politieke week eruit? Kees Boonman is weer terug uit Engeland en blikt terug.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.