Een nieuw boek dat binnenkort over Donald Trump verschijnt houdt de gemoederen flink bezig. Het gaat om het boek 'Fire and Fury: Inside the Trump White House' van Michael Wolff.

Het boek verschijnt dinsdag, maar het New York Magazine en NBC News hebben het al gelezen en geven ons alvast enkele highlights. Een kleine greep:

  • President Trump wilde de verkiezingen helemaal niet winnen.
  • First Lady Melania Trump moest huilen van de stress en zorgen op de verkiezingsuitslagavond.
  • Voormalig campagne-adviseur Sam Nunberg heeft Trump de Constitution proberen uit te leggen, maar al na de Fourth Amendment raakte Trump verveeld.
  • Trump wil niemand in zijn slaapkamer (zijn slaapkamer ja, want voor het eerst sinds de Kennedy’s slaapt een presidetieel echtpaar in aparte kamers). Niemand mag zijn tandenborstel aanraken -uit angst voor vergiftiging- en hij verschoont zijn eigen bed. 
  • Trump vond zijn eigen inauguratie maar niks. Hij was boos dat vele sterren weigerden te komen, was ontevreden over de faciliteiten van Blair House waar hij moest slapen en had ruzie met zijn vrouw.

Alle onthullingen uit het boek 'Fire and Fury' zijn vanaf 9 januari te lezen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.