Een opmerkelijke uitspraak van de ongeneeslijk zieke zanger van The Scene Thé Lau. In de VPRO gids vertelt hij dat media raar werken. Toen de band net bekend maakte dat hij uitbehandeld was, werd hij door Giel Beelen gebeld met de vraag of hij er in zijn radiouitzending over zou willen vertellen.

Dat deed Thé. Maar daarna kreeg zijn agent een boos telefoontje van iemand van de directie van Radio 2. Thé was toch duidelijk een Radio 2 artiest en geen radio 3 artiest? Waarom zat hij bij Giel? De agent heeft fijntjes laten weten dat zowel Thé als The Scene 0,0001 airplay heeft gehad bij Radio 2.

Dat deed Thé. Maar daarna kreeg zijn agent een boos telefoontje van iemand van de directie van Radio 2. Thé was toch duidelijk een Radio 2 artiest en geen radio 3 artiest? Waarom zat hij bij Giel? De agent heeft fijntjes laten weten dat zowel Thé als The Scene 0,0001 airplay heeft gehad bij Radio 2.

Rechter: als je wil vechten, kom dan naar buiten

Een rechter in Florida was de Openbaar Aanklager zo zat dat het op een handgemeen uitliep. Judge Murphy en Openbaar Aanklager Andrew Weinstock kregen het met elkaar aan de stok over de vraag of Weinstock's cliënt zou afzien van zijn recht op een snel proces.

De rechter wil de Openbaar Aanklager zover krijgen dat die van dat recht van zijn cliënt afziet, maar de Openbaar Aanklager is het daar niet mee eens. 'Als ik een steen had, zou ik die nu naar je gooien', zegt de rechter vervolgens waarna het 1 en ander uit de hand loopt. De rechter is inmiddels op non-actief gesteld en krijgt een cursus zelfbeheersing.

Niemand herkent Ryan Lewis

Macklemore & Ryan Lewis zijn een wereldberoemd hiphopduo door de vele hits die ze de afgelopen tijd hadden. Zou je denken. DJ Ryan Lewis is de muzikale wederhelft van rapper Macklemore. Maar waar iedereen Macklemore kent, is Ryan Lewis de onbekende 2e man. Daarom trok Lewis in opdracht van Jimmy Fallon de New Yorkse straten in op zoek naar zichzelf. Iedereen kent Macklemore, maar hoe zit het met zijn bekendheid. Een hilarische steekproef...

Gelukkig, Airbnb doet alles om orgieën in je huis te voorkomen

Airbnb is populairder dan ooit en dat brengt praktische problemen met zich mee. Want het blijkt dat niet alleen keurige gezinnetjes in jouw huis willen zitten tijdens de vakantie, maar ook mensen met afwijkende levensstandaarden en bijbehorende hobbies. Hierdoor kun je voor onaangename verassingen komen te staan als je weer thuiskomt. Boze buren of een compleet vernield huis. Airbnb CEO Brian Chesky laat in een interview met Yahoo news weten er ALLES aan te doen om te voorkomen dat je huis tijdens je afwezigheid door Airbnb gebruikers wordt gebruikt als locatie voor wilde feesten, orgieën of zelfs als tijdelijk bordeel. Het probleem is blijkbaar zo groot dat Chesky heeft aangekondigd 100 werknemers te hebben aangesteld om een einde te brengen aan deze uitwassen. Duizenden Airbnb gebruikers zijn inmiddels al verwijderd wegens wangedrag.

Een ander probleempje van Airbnb is de volgende uitdaging voor de CEO, namelijk steden die een einde willen aan het particuliere vakantiehuisverhuur omdat de huizen niet aan de geldende wetgeving van hotels zouden voldoen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.