"Ik ben Stan Meevissen, 22 jaar, oorspronkelijk uit Limburg en woon sinds kort in Den Haag. Na een brede economisch/juridische opleiding gevolgd te hebben en een geweldige stage in de krottenwijken van Zuid-Afrika begin ik nu aan mijn volwassen leven.

Ik werk als financieel consultant bij DPA en zit op opdracht bij Nationale Nederlanden. Twee bedrijven die me beiden ontzettend veel kansen bieden. Er is ontzettend veel dat ik wil bereiken en ik ben benieuwd hoe de millenials om gaan met de kansen die ze gekregen hebben/krijgen/creëren."

Ontmoet ook onze andere millennials

Over de serie Millennials

Ze zijn tussen 1980 en 2000 geboren: millennials. Door de oudere generatie babyboomers bestempeld als lui, egoistisch en verwend. Millennials worden zelfs 'generatie genaaid' genoemd. Maar ervaren zij dat zelf ook zo? Is er nog pensioen aan het einde van een tijdperk vol flexcontracten? En hoe moeilijk is het voor millennials om te sparen? EenVandaag spreekt met de generatie die opgroeide met de Nintento, de Rubiks kubus en Flippo's. We hebben het met de millennials over geld, werk, het sociale leven en de toekomst.