Iedere vrijdag bespreekt Frits Barend het nieuws uit de sportwereld in Radio EenVandaag. 

Morgen speelt het Nederlands elftal tegen Turkije. Dit EK-kwalificatieduel wordt spannend voor Guus Hiddink. Van Persie en Robben zijn geblesseerd en doen niet mee.

Zoontje Van der Vaart uitgescholden

Rafael van der Vaart behoorde ooit tot de grote vier, maar presteert nu beduidend minder goed. Een teleurgestelde HSV-supporter reageerde zijn frustraties af op Van der Vaarts zoontje Damian.

Ronaldo onterecht bestraft

Cristiano Ronaldo wordt altijd uitgejouwd en reageert daar nooit op. Nu heeft hij één handgebaar gemaakt nadat hij een hele wedstrijd is uitgefloten, en daarvoor wordt hij klaarblijkelijk bestraft. Compleet onterecht, vindt Frits.

John Terry als toiletbrilopwarmer

Terry blijft een jaar langer bij Chelsea. De aanvoerder vertelde deze week in een interview dat hij vroeger de toiletbril van oudere spelers moest opwarmen. En dat was niet het enige wat hij opwarmde: de voetballer dook ook de koffer in met een aantal spelersvrouwen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.