Basketball ster Dennis Rodman is aangekomen in Noord-Korea. Hij was er al eerder, Kim Jon Un schijnt fan te zijn van de excentrieke balspeler. Rodman is op een missie, maar wat voor missie? Gaat hij vrede proberen te stichten? Excuses aanbieden namens Trump?

Een andere belangrijke vraag: Wat staat er op zijn T-shirt?

Potcoin is, net als Bitcoin, een digitale munteenheid. Maar potcoin is speciaal bedoeld voor het afrekenen van Mariuhana die je online bestelt in Amerikaanse staten waar het legaal is. Big, big business. Rodman maakt dus schaamteloos reclame, hij bedankt Potcoin ook op twitter voor het betalen van zijn reis en heeft zijn nagels gelakt in de groene kleur van het potcoin-logo.

Noord-Korea, veel mensen weten dat niet, heeft het ruimste gedoogbeleid ter wereld als het gaat om wiet. Het is verboden maar iedereen rookt het de hele dag en niemand wordt er voor vervolgd. Is er een verband?

Complotdenkers, al dan niet stoned, weten zeker van wel…

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.