De zussen van O’G3NE die ons land dit jaar vertegenwoordigen op het songfestival, zijn helemaal klaar voor hun optreden in de tweede halve finale volgende week donderdag. Vanmiddag was de eerste repetitie waarbij we een beetje een idee krijgen hoe de act eruit gaat zien. 

Intiem, stijlvol en met emotie is het credo. En de reacties vanuit het buitenland (belangrijk, want daar halen we de punten vandaan) zijn positief. Vooral de zangkwaliteiten van de dames wordt geprezen.

Vanmorgen werden ook de outfits bekendgemaakt die ze gaan dragen en dat is toch altijd een groot moment in de wereld van het songfestival. De meningen zijn, zoals dat hoort, verdeeld. 

Ze dragen een zwarte outfit met glitters bestaande uit twee jurken op kniehoogte en één van de zussen - Amy - draagt een strakke broek van dezelfde stof. De kleding is ontworpen door Tygo Boeker. Geen onbekende in ‘songfestivalland’ want hij ontwierp ook de jurk van Linda Wagenmakers waar dansers onder vandaan kwamen, en de scheurjurk van Trijntje Oosterhuis die ze uiteindelijk na alle kritiek niet aan durfde te doen bij het echte optreden.