Na het overlijden van Michael Jackson, Prince en George Michael is ze één van de weinige iconische popsterren uit de jaren 80 die nog in leven is: Madonna. En hoewel ze op haar 58e nog steeds optreedt en platen maakt, wil Hollywood nu al terugblikken op haar carrière.

Filmmaatschappij Universal heeft het script Blond Ambition gekocht, dat gaat over de begindagen van Madonna.

Het begin van de film over de popster zal zich begin jaren tachtig afspelen, wanneer de jonge Madonna besluit te verhuizen van Michigan naar de New York. Ze probeert daar aan de slag te gaan als danseres, maar als dat niet lukt, besluit ze te gaan zingen en liedjes te schrijven. Haar eerste single in 1982 is ‘Everybody’ en werd geen grote hit.

Maar in de dancescene slaat het wel aan waarna ze een debuutalbum op mag nemen met onder meer ‘Holiday’ en ‘Borderline’ en de rest is geschiedenis. Of The Queen of Pop zelf nog een rol gaat spelen in de film is niet bekend.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.