De afgelopen weken ligt hij zwaar onder vuur vanwege seksueel misbruik, maar in 2012 zong zangeres Lana del Rey al over Harvey Weinstein. Dat schrijft de New York Post. In het nummer 'Cola' zingt Del Rey over haar aantrekkingskracht tot oudere mannen en zingt ze zelfs letterlijk de voornaam van Weinstein.

“I got a taste for men who are older. It’s always been, so it’s no surprise,” wordt gevolgd door de regel: “Harvey’s in the sky with diamonds and he’s making me crazy. All he wants to do is party with his pretty baby.”

Volgens de krant heeft Del Rey het nummer geschreven nadat Weinstein haar probeerde te verleiden, maar zij weigerde omdat ze op dat moment een relatie had. De bron voegt er wel aan toe dat het lied ironisch bedoeld is, omdat Del Rey helemaal niet op Weinstein zou vallen. Harvey Weinstein zou naar verluid niet blij zijn geweest dat hij in het lied werd genoemd. Desondanks hielden de twee wel contact, want in 2014 zong de zangeres nog een nummer voor de soundtrack van de Weinstein-film ‘Big Eyes’.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.