Kim Kardashian heeft Parijs verlaten nadat ze vannacht rond 3 uur werd overvallen in haar hotelkamer in Parijs. De realityster werd in het No Address Hotel overmeesterd door vijf gewapende mannen met bivakmutsen op en politiejassen aan

Ze werd met tape aan handen en voeten vastgebonden en opgesloten in de badkamer, terwijl de overvallers er vandoor gingen met 10.7 miljoen dollar aan juwelen. Ook werden haar tas, twee smartphones en 1.000 euro cash buitgemaakt, zeggen politiebronnen. 

De ster is enorm geschrokken, maar lichamelijk ongedeerd, vertellen bronnen aan website People (die een livestream heeft uit Parijs). Nadat ze een verklaring heeft afgegeven aan de lokale politie is ze direct met haar privéjet vertrokken, terug naar de VS.

Kardashian was in Parijs voor de modeshows die daar deze Fashionweek worden gehouden. Op Twitter gaat iedereen los op de overval. Ook worden er vele grappen gemaakt door mensen die haar niet mogen, dit tot groot ongenoegen van collegasterren. Los van wat je van iemand vindt, zo’n gewapende overval wens je niemand toe, is het credo. ‘Onthou dat ze een moeder, dochter en iemands vrouw is. Be nice or shut up’, twittert talkshowhost James Corden.