In de categorie klein leed: lukt het niet om filmpjes te kijken met Youtube, dat ligt niet aan je toestel. De site kampt met een van de grootste storingen uit haar geschiedenis. 

Sommige mensen hebben nergens last van, maar anderen worden helemaal gek. Als je last hebt van de storing, verschijnt er een aapje inbeeld, vergezeld door een grote lap HTML-code. “Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation", vermeldt YouTube daarbij.

Het bericht dat je ziet bij de storing op YouTube

Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is bij de videodienst. Maar: nog even geduld alstublieft, er wordt aan gewerkt.


Weten of jij als enige niet op YouTube kunt komen, of dat meer mensen daar last van hebben? Op de website Alle Storingen kan je precies zien hoeveel storingen er over de site zijn gemeld, en waar deze mee te maken hebben.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.