Peter Sagan pakte alweer een etappezege. Gelukkig in de sport, maar hoe zit het in de liefde? Mart wil zich niet branden aan de echtscheiding van de groen-trui-drager. Wel wil hij kwijt dat Sagan de slotklim van vandaag, de Côte de Noveau Croix heel goed aankan.

Hoe beluister je de podcast?

De Kopgroep wordt dagelijks rond 11:00 uur geplaatst op www.nporadio1.nl/podcasts. Daar zijn meerdere podcasts te zien die kunnen worden teruggeluisterd. De Kopgroep zal daar tussen staan onder de volledige titel: 'NPO Radio 1 Tour-podcast De Kopgroep'.

Een klik op de titel brengt je naar de uitzending. Daar is rechts onderin een play-knop te zien, waarmee de podcast lam worden afgespeeld op de website. Als je de podcast wil downloaden, klik je op de meest rechtse, blauwe knop naast de play-knop. Je kunt je ook abonneren in de App Store van Apple, of de podcast beluisteren via iTunes

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.