Hou je van tv-programma’s waarin hele operaties worden vertoond? Dan moet je misschien even een plastisch chirurg uit New York toevoegen op je Snapchat. Hij filmt en streamt live operaties die hij bij z’n patiënten uitvoert. 

Een maagverkleining, een bipslift of borstvergrotingen… alles is live te volgen. En niet zonder succes; hij heeft al meer dan een miljoen volgers.

Dr. Schulman doet dit om mensen te informeren en dingen bij te brengen over plastische chirurgie. En het is natuurlijk ook bedoeld als goede reclame voor zijn praktijk. Hij vindt het belangrijk dat mensen zien dat het misschien wat bloediger is dan je dacht, of misschien juist wel wat saaier dan je dacht. Zijn cliënten wordt van tevoren overigens keurig om toestemming gevraagd. En de meesten gaan ermee akkoord dat alles uitgezonden wordt.

Als je hem ook wilt volgen voeg dan @nycplasticsurg op je Snapchat toe.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.